top of page
Stroman henkilökunta

Luotettava, joustava, nopea = Stroman.

Yritys

Stroman Oy

Stroman Oy on työkoneiden ohjausjärjestelmien ja johdinsarjojen kotimainen sopimusvalmistaja. Yrityksemme työllistää n. 75 henkilöä. Erikoisosaamistamme ovat sähköjärjestelmien suunnittelu- ja kokoonpanotyöt. Yrityksemme on joustava ja luotettava yhteistyökumppani ja asiakkaitamme ovat tunnetut suomalaiset työkonevalmistusalan yritykset. Valmistamiamme osakokoonpanoja löytyy käytöstä jokaiselta mantereelta.

Tarjoamme kolmen vuosikymmenen kokemuksella palveluita suunnittelusta ja protosarjojen valmistamisesta aina sarjatuotantoon ja jatkokehitykseen saakka. Oman maahantuontimme ja laajan varastovalikoiman ansiosta meiltä onnistuvat tarvittaessa nopeatkin toimitukset. Lisäksi pystymme toteuttamaan pieniäkin eriä joustavasti ja asiakastarpeisiin räätälöitynä.

Stroman johtosarjoja

Laatu

Pitkien asiakassuhteidemme salaisuutena on erinomainen laatu. Osaava henkilökuntamme ja laadukas testauslaitteistomme varmistavat toimivat ratkaisut johtosarjoissa ja keskuksissa.

Kokemus

Kolmen vuosikymmenen ajalta kertynyt kokemuksemme monipuolisista asiakaskohtaisista ratkaisuista antaa vahvan pohjan tuoteidean viemiselle aina sarjatuotantoon asti.

Joustavuus

Isosta toimesta huolimatta palvelemme jokaista asiakasyritystä koosta tai tarpeesta riippumatta.
Pystymme joustamaan ja toimimaan esim. varaosatoimijana pitkään tulevaisuudessa.

Arvomme

Kiinnostuitko?

bottom of page